Thea
Op de Hoek
Thea Op de Hoek

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Thea Op de Hoek

06-13106397

Stop met dromen, ga op reis..
TUI at Home Thea op de Hoek

Vind de vakantie die bij je past
Vakanties zijn belangrijk en je wilt natuurlijk dat alles klopt. Wat daarvoor nodig is, is heel persoonlijk. Wil je een verre reis maken of ben je opzoek naar een bijzondere stedentrip? Naar de zon in Europa? Last Minute? Een volledig op maat verzorgde reis of misschien wel genieten tijdens een prachtige cruise?

Als reisadviseur van TUI at Home help ik je deskundig, snel en inspirerend. Uit het enorme aanbod zet ik de beste mogelijkheden voor je op een rij zodat jij de vakantie kunt kiezen die helemaal bij je past. Ik baseer mijn voorstellen op vakanties van vrijwel alle bekende reisorganisaties Ún natuurlijk TUI, Nederlands grootste reisaanbieder met bijbehorende service, comfort, zekerheden en garanties. Ik regel alles voor je. Het enige dat je zelf doet is de koffer inpakken.

Over de kosten van mijn dienstverlening hoef je je geen zorgen te maken. Je krijgt van mij persoonlijk advies aan huis of waar jij wilt. Zo vind je in minder tijd, met meer gemak de vakanties waar je blij van wordt. En dat kost je helemaal niets extra!

Graag maak ik een afspraak met je om te ontdekken van welke vakantie je helemaal jezelf wordt. Bel gerust of vul het formulier in op mijn persoonlijke website. Ik maak graag kennis met je!