TUI at Home
Of neem contact op:
040 - 2146345
franchise@tui.nl

TUI at Home

TUI is het grootste vakantiemerk van Nederland. Met ons aan je zijde heb je altijd het complete reisaanbod in huis. Van heerlijke strandvakanties en bijzondere rondreizen tot de leukste stedentrips. Van eenvoudige appartementen tot super luxe 5-sterren hotels. Zo bied je als mobiel reisadviseur elke klant altijd een passende, scherp geprijsde en betrouwbare vakantie.

Zelfstandig werken met de zekerheid van TUI. Wat wil je nog meer?

Word mobiel reisadviseur met TUI

Ben jij een professional in de reisbranche met een grote passie voor reizen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarin jij je expertise pas écht kunt laten zien? Word dan mobiel reisadviseur bij TUI at Home!

TUI at Home is een formule voor zelfstandige ondernemers die vanuit hun ‘huiskamer’ opereren. Het krachtige imago van TUI samen met de persoonlijke expertise van de reisadviseurs, maakt TUI at Home tot een succesvolle franchiseformule. Op dit moment werken al meerdere getalenteerde reisadviseurs met ons samen en we groeien nog steeds. Sluit je aan en groei mee. Bij ons ben jij baas over eigen werk; je bepaalt zelf je uren en werkt op jouw eigen manier. Dat noemen wij zelfstandig werken met de zekerheid van TUI. Wat wil je nog meer?

Jouw voordelen:

1) Jouw persoonlijke expertise, gekoppeld aan TUI

2) Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

3) Lage instapkosten en hoge verdiensten

4) Een aantrekkelijk bonussysteem op alle TUI-producten

5) Relatiegerichte support

6) Altijd een compleet en actueel reisaanbod