Linda
van Schaik
Linda van Schaik

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Linda van Schaik

06-12220083

Uw ideale vakantie boekt u bij uw persoonlijk reisadviseur. Uw reis voor dezelfde prijs als bij de online reisbureaus. All inclusive, hotel, of citytrip boeken? Uw persoonlijk reisadviseur helpt u graag.


Waarom de Persoonlijk Reisadviseur?
Ziet u ertegen op om uren of zelfs dagen internet af te zoeken naar die ene leuke vakantie? Hoe maakt u de keuze uit die vele aanbiedingen, de n nog mooier dan de ander? Uw persoonlijk reisadviseur maakt speciaal voor u alvast een selectie, dat scheelt tijd en stress!

Wilt u dit jaar eens lekker in die luie stoel op het strand liggen, rondreizen in een voor u nieuw en bijzonder (cultureel) land, gaan trekken met de camper op een ander continent, die "once in a lifetime" ervaring, of zoals ieder jaar naar dat ene leuke en bekende plekje? Ik help u graag met het samenstellen van uw vakantie.

Alle soorten reizen zijn eenvoudig via mij te boeken. U geeft uw wensen door en ik doe u een maatwerk aanbieding met verschillende opties. Voor ieder budget en voor iedere bijzondere wens. Geen probleem.

Zo hoeft u niet uren, of dagen te zoeken naar reizen op internet bij de verschillende aanbieders. Doordat ik al jaren reisadviseur ben en dagelijks voor mijn klanten reizen boek, weet ik welke reis het beste bij u past. En omdat ik zelf ook erg van reizen houd, kan ik u van veel locaties mijn persoonlijke ervaring vertellen. Lees ook Mijn reiservaringen en de Klantbeoordelingen op deze site.

Uw voordelen
 * En Persoonlijk Reisadviseur
 * Tijd besparen, niet uren zoeken op internet
 * Minder keuze stress
 * Uw wensen in een maatwerkaanbieding
 * Maatwerk aanbiedingen via e-mail of brievenbus
 * Altijd persoonlijke service, en als u wilt ook aan huis
 * Dezelfde prijzen als bij de grote aanbieders
 * Altijd reizen met ANVR en SGR aangesloten reisorganisaties

TUI at Home is het grootste vakantiemerk van Nederland. Wij bieden u het meest complete reisaanbod voor alle populaire zon- en strandbestemmingen. Van eenvoudige appartementen tot super de- luxe vijfsterrenhotels. Van heerlijke strandvakanties tot actieve rondreizen, van dichtbij tot ver weg.

Boek nu bij TUI at Home en combineer gemak met extra service.

Onderaan deze pagina ziet u de gerenommeerde reisorganisaties waarmee ik samenwerk, allemaal aangesloten bij ANVR en SGR.


Met reislustige groet,

Linda van Schaik
persoonlijk reisadviseur

06-1222 0083
linda.van.schaik@tui.nl