Leona
Zeeman
Leona Zeeman

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Leona Zeeman

06 51019388

WELKOM OP MIJN PERSOONLIJKE WEBSITE, WAT LEUK DAT U INTERESSE HEEFT!

Ik kan me voorstellen dat u eigenlijk wilt weten wat ik u kan bieden.

U wilt op vakantie? Dat komt goed uit want met veel plezier ga ik voor u aan de slag om de vakantie voor u te verzorgen die bij u past. Op het tijdstip wat het beste in uw agenda past. Prettig toch dat u geen rekening hoeft te houden met de reguliere tijden van het reisbureau?

Wie ben ik….? Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Leona Zeeman en mijn passie is reizen. Mijn ervaringen deel ik graag met u. Ik vertel u graag over de leuke plekjes of geef u nét even die tip van dat leuke restaurant in een van de vele steden. Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring in de reisbranche, waarvan 10 jaar op het reisbureau te hebben gewerkt en de laatste 3 jaar met veel plezier als zelfstandig reisagente. U begrijpt u dat ik al heel wat van de wereld heb gezien.

Ik geef u graag advies welke cruiserederij bij u past, een belangrijk detail als u gaat cruisen. Reist u als echtpaar, met vrienden, alleen of met uw gezin en kinderen ik denk met u mee. Het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de vakantie. Hoe fijn is het als de kinderen zich vermaken, dat U als ouder ook zorgeloos kunt genieten tijdens uw welverdiende vakantie

Wordt u al enthousiast? Ik denk dat u zich kunt voorstellen dat ik mijn werk eigenlijk als een hobby zie. Ik als persoonlijk reisagente verzorg graag uw geheel verzorgde vakantie, uiteraard tegen een goede prijs. Misschien kan ik nog iets extra’s toevoegen door net daar aan te denken waar u totaal niet aan had gedacht.

Niet onbelangrijk; Tui at Home is aangesloten bij de ANVR en SGR, wel zo prettig dat wij u deze zekerheid kunnen bieden. Uiteraard spelen service & persoonlijke aandacht een hele grote rol en is dat de rode draad van het verzorgen van uw vakantie, zowel voorafgaand, tijdens en na uw vakantie.
Waar wacht u nog op? Als u vakantieplannen heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Wilt u liever face to face een persoonlijk advies dan maak ik graag een afspraak met u.

Tot snel!

Hartelijke groet,

Leona Zeeman

Mijn reistips