Leona
Zeeman
Leona Zeeman

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Leona Zeeman

06 51019388

Frank Mossel
“Staat altijd klaar om te helpen. Maakt niet uit hoelaat en wanneer je contact opneemt. Ze regelt het tot in de puntjes.”

Review

Niels Roos
“We vonden het fantastisch. Er zaten geen extra kosten aan vast. En alles wordt voor je geregeld. Helemaal super”

Review

Harry Reedijk
“Wij vonden de Hotels onderweg wel lekker dicht langs de route, maar we konden er niet dineren en de directe omgeving was best saai. maar verder alleen maar lof, fantastische omgeving, super appartement, en enorme nazorg bij wat schade”

Review

Raymon Binken
“Ik ben zeer tevreden met het reisadvies,
wat Leona Zeeman ons heeft gegeven
Volgend jaar zeker weer.”

Review

Willy Appel
“Super. We wilde eerst ergens anders naar toe maar dat viel toch iets te duur uit voor ons en u kwam toen met een ander idee. Had 3 opties voor ons uitgezocht en 1 ervan is het toen geworden”

Review

Nicolette Schouten
“Mede dankzij de hulpvaardigheid en tips van Leona, hebben wij een topvakantie op de Azoren gehad.”

Review

Lonneke Ringnalda
“Al een aantal jaren op rij gaan wij met ons gezin naar een vast vakantieadres in ItaliŽ. Dit jaar waren we te laat met boeken en konden daar wij daar niet onze hele vakantie blijven. Voor de 2de helft van de vakantie moest er, in de buurt van week 1, dus een plekje gevonden worden dat minstens net zo leuk was als ons bekende adres. Na een aantal avonden zelf zoeken en googelen waren wij enigszins wanhopig geworden. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat we weinig vertrouwen hadden in wie dan ook (ook niet in onszelf) dat er een plek gevonden zou worden die ook maar een beetje kon tippen aan week 1.... Maar toen was daar Leona... De plek die zij voor ons gevonden en geboekt heeft was boven verwachting. Zoals ik Leona vanuit ItaliŽ ook al had geappt "een kadootje". Zo leuk dat we nu al nadenken over de volgende zomervakantie op dezelfde plek, maar dan de volledige vakantie! En over Leona zelf nog even: een aantal X contact via mail, chat, app en telefoon. Op z'n Amsterdams gezegd:" wat een leuk wijf"”

Review

Gerda Smit-Veerman
“Alles snel en correct en klantvriendelijk geregeld.
Kon niet beter”

Review

Annabel Remmers
“Op het laatste moment wilden wij toch graag op vakantie, daarom stuurde ik een e-mail met onze wensen, ondanks dat je op studiereis was kreeg ik 's avonds gelijk een e-mail terug. Erg fijn! Na een paar weken kreeg ik een aantal opties, uiteindelijk had je goed door dat ik het lastig vond om keuzes te maken dus maakte we een afspraak in jouw kantoortje. Binnen een uur hadden we een vakantie gevonden, voor een leuke prijs! Bedankt voor je hulp en zťker tot ziens!!”

Review

Grietje Jacoba Schipper Lievendag
“Geef je voorkeuren door en je krijgt precies waar je om vraagt.”

Review

Kees Tromp
“Top!”

Review

Marjolein Gerding
“Super tevreden.”

Review

Nonja Wijnsma
“Super, kon ook met al mijn vragen terecht!”

Review

Ilse Schaefer
“Top geregeld allemaal! Heerlijke vakantie gehad”

Review

Saskia Stokhof
“Wij wisten niet precies wat we wilden.
Er kwamen leuke opties in mijn mail,,we hebben er 1 gekozen en we hebben een super vakantie gehad.
De volgende vakantie gaan we zeker weer bij leona boeken!”

Review

Astrid Kaars
“Deze keer naar Kroatie geweest. Leona had een tijd ervoor al een keer een route uitgestippelt om naar de Plitvice Meren te gaan. We hebben bijna deze route gedaan door de 'oude' weg te nemen waardoor je veel van het land zag. Dit was een gouden tip!
Alles was weer tiptop geregeld door Leona, incl de huurauto. Ga met goed gevoel op vakantie, je hebt toch een backup voor calamiteiten zo nodig. De volgende vakantie wordt uiteraard weer geregeld door Leona. Ga zo door!!!!!”

Review

Corine van Riel
“Onze stedentrip naar Innsbruck was geweldig.Bij aankomst op het vliegveld van Innsbruck werden we ontvangen door de taxichauffeur.
Heerlijk hotel midden in het centrum.
Top geregeld hoor Leona.”

Review

Frank schaefer
“alles was super geregeld en prima uitgezocht.”

Review

Esther Zeeman-Kaars
“Wij zijn heel goed geadviseerd en alles was prima geregeld!
Volgende keer zou ik dit zo weer op deze manier gaan doen!
Dank je wel!”

Review

jaap schipper
“uitstekend en snel”

Review

Sandra Schouten
“Geweldig. Heel persoonlijk op onze wensen afgesteld advies.”

Review

Kees Steur
“Goed geluisterd naar onze wensen en daarmee verscheidene mogelijkheden/opties voorgesteld waarmee we uiteindelijk een goede reiskeuze hebben kunnen maken”

Review

Mariska Hardebol
“Heel netjes geholpen. Goed bereikbaar.”

Review

Neeltje Dooijeweerd
“Heel goed, in een kort tijdsbestek een mooie reis voor ons geboekt.”

Review

Edward Teerhuis
“Het was super in het WOW Bodrum Resort in Bodrum, Turkije. De keuze, na jouw advies, om voor dit resort te kiezen was de juiste! Wij en de kinderen hebben erg genoten. Bedankt.”

Review

Hanneke Lansen
“Top”

Review

patrick klein
“top!”

Review

Willy Schokker
“Het was top”

Review

Mijn reistips