Hester
Bolink
Hester Bolink

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Hester Bolink

0575-493116

LIKE MIJN FACEBOOKPAGINA VOOR LEUKE INFORMATIE EN AANBIEDINGENBel mij op 0575 - 493116 of klik op stuur mij een mail en samen gaan we op zoek naar de mooiste vakantie.

Mijn passie voor reizen is groot. Erg groot. In de afgelopen 25 jaar heb ik zowel voor mijn werk als privť vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de bruisende Amerikaanse westkust tot Thailand en Zuid Afrika en van IJsland tot de Canarische en Kaapverdische Eilanden. Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u skiŽn? Ik selecteer voor u de beste skigebieden.Of zoekt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden.


IN GORSSEL BEN IK BEREIKBAAR VAN DINSDAG TOT EN MET VRIJDAG VAN
10.00 - 15.00 UUR

DAARBUITEN OP AFSPRAAK, EVENTUEEL OOK BIJ U THUIS MOGELIJK!

TUI at Home
Molenweg 55
7213 XD Gorssel
0575-493116
hester.bolink@tui.nl

****TUI at Home reisadviseurs van TUI, TUI Nederland NV - Rijswijk).****