Henriette
Slotman
Henriette Slotman

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Henriette Slotman

06 12374700

Mijn naam is Henriette Slotman. Voor velen van u ben ik een bekend gezicht. De afgelopen 12,5 jaar ben ik werkzaam geweest bij een lokaal reisbureau en heb ik voor veel mensen uit de gemeente Twenterand en omgeving een fantastische vakantie mogen regelen.

Reizen is mijn lust en mijn leven ! Van mijn hobby "reizen" heb ik bijna 20 jaar geleden mijn werk gemaakt. In de afgelopen jaren heb ik zowel voor mijn werk als privť vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de Sunshine State Florida tot aan het best bewaarde geheim van AziŽ, MaleisiŽ. Van de eigentijdse middeleeuwse stad Talinn tot aan een cruise op de Atlantische Oceaan met een bezoek aan een aantal prachtige eilanden en steden.

Wilt u misschien skiŽn? Ik selecteer voor u de beste skigebieden. Zoekt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden.

Voor de service die ik u geef betaalt u niets meer dan bij het reisbureau of via het internet. U kunt bij mij terecht voor allerlei soorten vakanties met een breed assortiment van Nederlandse en Duitse touroperators.

Service, kwaliteit en aandacht voor u staan bij mij als persoonlijk reisadviseur centraal.

U kunt mij volgen op Facebook en als u op de 'Vind ik leuk' button klikt blijft u op de hoogte van de leukste tips en verrassende aanbiedingen.

Nieuwsgierig geworden ? Neem contact met me op, ik kom graag voor een vrijblijvend advies bij u langs. Wilt u liever bij mij thuis langskomen, ook dit is op afspraak geen enkel probleem.

Henriette Slotman

Mijn reistips