Daphne
Bode
Daphne Bode

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Daphne Bode

Mijn naam is Daphne Bode en ik werk sinds 2013 met veel plezier als mobiel reisadviseur. Hiervoor heb ik gewerkt bij een online reisbureau en voor zakenreisbureaus.

Waarom ik als persoonlijk reisadviseur ben gaan werken? Service is voor mij erg belangrijk. De klant staat centraal. Uiteraard is dit bij een (zaken) reisbureau ook zo maar nu kan dit op mijn manier doen en op het moment van de klant. Ik heb geen kantoortijden, zelfs in het weekend werk ik met veel plezier.

Waarom bij mij boeken? Vakanties zijn belangrijk en je wilt natuurlijk dat alles klopt. Wat daarvoor nodig is, is heel persoonlijk. Uit het enorme aanbod zet ik de beste mogelijkheden voor je op een rij zodat jij de vakantie kunt kiezen die helemaal bij je past. Ik baseer mijn voorstellen op vakanties van vrijwel alle bekende reisorganisaties Ún natuurlijk TUI. Ook Duitse en Belgische reisorganisaties behoren tot mijn aanbod.

Ik regel alles voor je. Denk hierbij ook aan het vervoer naar de luchthaven, parkeren op de luchthaven. transfers ter plaatse, excursies en verzekeringen. Het enige dat je zelf doet is de koffers inpakken.

Over de kosten van mijn dienstverlening hoef je je geen zorgen te maken. Ik reken niets extra's voor deze service. Mijn inkomsten: ik verdien een percentage van de reissom.

Hoe werkt het? Vul het formulier in op deze website en ik neem contact met je op. Graag maak ik kennis met je op jouw moment. Dit mag bij je thuis zijn, op het werk, via de telefoon of e-mail.

Jouw vakantie is mijn uitdaging!