Chantal
Muñoz
Chantal Muñoz

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Chantal Muñoz

0640227029

BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR PROVINCIE GELDERLAND 2018

Vorig jaar ben ik verkozen tot provinciewinnaar in de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur. Een verkiezing die je als ondernemer uitdaagt om kritisch naar jezelf en je onderneming te kijken, maar vooral ook kijkt nar de kwaliteit van de zelfstandig reisadviseur. Na diverse rondes en een presentatie voor een vakjury met grote namen uit de reiswereld ben ik samen met 11 andere provinciewinnaars verkozen tot de 12 beste van ons land. Een prestatie waar ik enorm trots op ben!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op mijn pagina!

Ik heb een enorme passie voor reizen. Reizen heeft mijn leven enorm verrijkt. Vanuit eigen reiservaring geef ik graag een passend reisadvies. Ik denk met je mee en ben (bijna) altijd bereikbaar. Ook bij vakantiestress!

Mensen stimuleren, motiveren en inspireren om de stap te zetten de wereld te gaan zien, herinneringen te creŽren en belevenissen te mogen ervaren. Daar help ik graag bij. Of het nu gaat om een fijne gezinsvakantie, tijd voor elkaar of die ene droomreis werkelijkheid laten worden. Voor elke vakantiewens kun je bij mij terecht. Ook voor groepsreizen-op-maat voor bedrijven en scholen.

7 dagen per week ben ik het persoonlijke aanspreekpunt.

Graag adviseer ik bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Telefonisch, per mail of tijdens een persoonlijke afspraak op een locatie naar keuze.

Ik verwelkom je graag als mijn klant!