Aletty
Scheffer
Aletty Scheffer

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Aletty Scheffer

06 25582051

Mijn passie is reizen. De wereld is zo mooi dat je nooit raakt uitgekeken.
Ik heb de afgelopen 25 jaar veel ervaringen in de reiswereld opgedaan en veel van de wereld gezien. Vanaf oktober 2011 ben ik mijn eigen reisadviesbureau begonnen. Als zelfstandig ondernemer heb ik mij aangesloten bij TUI. Geheel vertrouwd volgens de regelgeving van ANVR en SGR.

Een persoonlijk reisadviseur die precies weet wat u leuk vind op uw vakantie, die alles voor u regelt van A tot Z zodat u optimaal van uw vakantie kunt gaan genieten. Iemand die uw wensen kent en alle belangrijke zaken uit handen neemt. Als uw persoonlijk reisadviseur heb ik zeer ruime openingstijden, dus u bepaalt wanneer, waar en hoe u uw vakantie boekt.

Bespaar urenlang zoeken op internet. Ik neem u dat werk graag uit handen. Voor deze service betaalt u geen meerprijs. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend reisadvies, een afspraak, of vul het formulier in op deze website. Ik hoop snel kennis met u te mogen maken!