Joke
Baart
Joke Baart

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Joke Baart

Reizen is mijn passie en ik heb veel van de wereld gezien met als hoogtepunt een wereldreis van twee jaar. Door mijn ervaring in het reisbureau te combineren met de kennis over de landen die ik bezocht heb kan ik u over veel bestemmingen uit eigen ervaring adviseren.

Een persoonlijk reisadviseur die precies weet wat u leuk vindt op uw vakantie, die alles voor u regelt van A tot Z zodat u optimaal van uw vakantie kunt gaan genieten. Iemand die uw wensen kent en alle belangrijke zaken uit handen neemt. Als uw persoonlijk reisadviseur heb ik zeer ruime openingstijden, dus u bepaalt wanneer, waar en hoe u uw vakantie boekt.

Het hele jaar heb ik een ruim aanbod van vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties voor u op de plank liggen. Of u nu een City-Trip wilt maken, de zon graag opzoekt, een avontuurlijke verre reis maakt of op wintersport gaat. Laat me u helpen uw droomvakantie samen te stellen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is waar ik voor sta en wat u mag verwachten.

Bespaar urenlang zoeken op het internet. Ik neem u dat werk graag uit handen. Voor deze service betaalt u geen meerprijs. Bel of mail mij voor een afspraak of vul het formulier op deze website en dan neem ik persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken op een tijdstip dat het u uitkomt.

Ik hoop van harte u als mijn klant te mogen ontvangen.