Joke
Baart
Joke Baart

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Joke Baart

Reiservaringen

Athene, oktober 2018

Nog even van een beetje zon genieten. En natuurlijk eerst de Akropolis bezoeken, die bijna vanaf de hele stad te zien is, prachtig verlicht in de avonduren. Maar ook in de stad zelf veel mooie pilaren, ik vind het prachtig. De restaurants zijn een mix van Turks en Grieks, heerlijk dus. En af en toe een ouzo, erg genoten van deze stad. Gebruik gemaakt van de Hop on Hop off bus, die ons ook naar het prachtige Vouliagmeni Lake bracht. Super plek om even in de hectiek van de stad tot rust te komen, je kan hier heerlijk zwemmen, super eten en zonnen op de heerlijke zonnestoelen.

Brazilie , september 2018

Studiereis naar Natal/ Pipa en Cumbuco. veel kitesurfers hier, prachtige tropische stranden, en heerlijk eten, verse vis, en super malse biefstukken. Mooie pousadas om te verblijven, super deze kleinschalige accommodaties, veel aandacht , goede service. en natuurlijk niet vergeten een paar havaianas mee te nemen, in alle soorten en maten hier te verkrijgen. Zekeer in de maanden heerlijk om even lekker van de zon te genieten, en ca 9-10 uur vliegen, dus goed te doen.

augustus/ september 2018. Puglia, ItaliŽ

Super om hier een mooie rondreis te maken, vergeet Alberobello niet te bezoeken met de leuke trulli huisjes. Prachtige stranden overal, goede voorzieningen aan het stand, en ook veel stadsstrandjes , heel leuk om een paar uur te vertoeven. Heerlijk genoten van alle Italiaanse pasta's, pizza's en andere heerlijke hapjes.

Madrid, april 2018

Is een fantastische stad, alles op loopafstand, met zijn mooie Retiro park, het paleis van de koning, Plaza Mayor, Puerto del Sol, en de gezellige tapas restaurantjes.

De kust van NormandiŽ en Mont Saint Michel, mei 2018

Wat een indrukwekkende reis, ik ben echt erg aangegrepen van alles wat er van de oorlog nog te zien is en de vele mooie museums maakten het geheel tot een zeer aangrijpende reis. Zeker de moeite waard om 4-5 dagen naartoe te gaan, Van Benouville, Sainte-MŤre-…glise, Omaha Beach, Utah Beach, Arromanches-Les-Bains.

Turkije, All Inn, 4 hotels in 3 weken, oktober 2016

Kemer, Belek, Side en een stadshotel in Antalya, heerlijk relaxen, wat een luxe in al deze hotels, erg genoten van de zon, elke dag 30 graden, er wordt elke dag voor je gekookt, wat wil je nog meer !!!!!

Montenegro 2016

Wat een prachtig land, super om met de auto rond te rijden, Kotor met zijn grote cruiseschepen, rijkelijk eten, wandelen is hier een must in een van de vele nationale parken. Echt een aanrader om met de huurauto te gaan ontdekken.

Europa park in Duitsland, 2017

Wat een fantastisch park, om een paar dagen te verblijven op je weg naar je zonnevakantie bestemming of gewoon om even een paar dagen weg te zijn en te genieten met je gezin, prachtige hotels, veel attracties en voor iedereen iets te beleven.

Riu Monica in Nerja, augustus 2017

Vliegen op Malaga, een huurauto en heerlijk de omgeving verkennen. S'avonds in het mooie Riu Monica geslapen, aan het strand gelegen.
Nerja, het mooie uitzicht van Balcon de Europa op het Plaza de EspaŮa, Burriana Beach met zijn hippe stranttenten, witte dorpjes te bezoeken, Frigliana heel leuk.
Erg genoten hier.

Jamaica, juni 2017

Studiereis , maar wat hebben wij genoten, stranden , Bob Marley museum , elke dag Raggae muziek, prachtige stranden, heerlijk eten, bobslee gereden, een waterval beklommen, fantastisch, wat een ervaring.

2017, 2 mooie stedentrips gemaakt

Valencia, heerlijk eten, mooie gebouwen, vriendelijke mensen, fietsen door het park, naar het strand, alles is aanwezig voor een paar mooie dagen.

Wenen, de stad van de Opera, Sacher Torte, erg lekker, Schnitzel, het zeer oude reuzenrad, leuke marktjes, echt een aanrader, in de zomer elke dag een film op het grote scherm buiten en eettentjes, ik heb een hele leuke tijd gehad.

Dubai december 2015

Wat een ervaring, super dat ik dit heb mee mogen maken, wat een speciale plaats. Echt een plek dat je eens in je leven wilt bezoeken, als je zo een reis gek bent als ik, en ik werd niet teleur gesteld.

IndonesiŽ en Kuala Lumpur, november 2015

Fantastisch, wat een mooie reis weer, zoveel speciale momenten, in Bali elke dag 3 keer offers, blijft speciaal, de geur van wierook, kruiden, de rijstvelden, heerlijk eten en gewoon een hele relaxte sfeer, als je hier niet ZEN wordt, waar dan wel.
Op de terugreis nog een stop-over in Kuala Lumpur, we kennen die stad inmiddels erg goed, verbleven in het fantastische Traders hotel, waar het zicht op de Petronas Towers op je netvlies blijft staan, wat een geweldig hotel, en ik voel me gezegend dat ik weer zo een mooie reis heb mogen maken.

Turkije, juni 2015, Gumbet/ Bodrum

Heerlijk een weekje zon, in het gezellige G‹MBET, Je kan er heerlijk langs de boulevard lopen, met de dolmus sta je in 10 minuten in het gezellige bodrum.Een super plaats om uit te gaan, het gaat er de hele nacht door, leuke clubs, restaurants, discotheek. Probeer ook de discoboot eens, die vertrekt vanaf Bodrum. Stappen op zee!!!!
Ik vond Turgutreis super om te bezoeken, ook een fantastische plaats om te verblijven. Torba , een plaatsje voor de rustzoeker.

Durbuy, BelgiŽ, juli 2015, het kleinste stadje ter wereld

Heerlijk , een weekendje Durbuy, in de Belgische Ardennen.
Zie je je al zitten aan een heerlijk wijntje, of een Belgisch biertje, een lekkere maaltijd erbij op het terras, og gewoon wat Belgische lekkernijen als borrelhapjes, wat een feest. wij hebben weer genoten van dit uitstapje.

Moezel, Duitsland, 23 mei 2015

Veel hotels, B&B en bungalowparken. Wij verbleven met mijn verjaardag in Roompot Oberhambach, een mooi gelegen park, waar je heerlijke wandelingen kan maken, en leuke plaatsjes kan bezoeken, bijvoorbeeld< Bernkastel. Eeen eachte aanrader voor een weekendje weg.

Londen, mei 2015 , altijd een unieke ervaring

Hop on, Hop Off, de Londen Eye, Big Ben, rode bussen, typische telefooncellen, Londen is en blijft uniek in steden vind ik, het heeft een heel eigen karakter, dat je nergens vindt,

KERSTMARKT in DŁsseldorf, december 2014

Wat een feest, de kerstmarkt in DŁsseldorf, erg groot opgezet, veel gezellige restaurants, en een fantastisch Reuzenrad, waar ik natuurlijk even mee geweest ben om de stad van bovenaf te bekijken, was helemaal geweldig.

Brussel augustus 2014

Wat een leuke gezellige stad is brussel toch, een goede sfeer, gezellige restaurants en heel veel te zien en te doen. zoek ook naar Jeanneke Pis,Het beeld is geplaatst achteraan in de doodlopende Getrouwheidsgang (Frans: Impasse de la Fidťlitť), in de Brusselse wijk őlot Sacrť. Dit is een zijstraat van de zeer drukke Beenhouwersstraat vlak bij de Grote Markt van Brussel. Jeanneke is zo ook in geografische zin de pendant van het manneke.

Berlijn, maart 2014

Berlijn, ik, heb deze indrukwekkende stad met de bus bezocht, opgestapt in Goes, naar Beek gereden en op naar Berlijn, een hele rit maar alles was goed geregeld. We hadden een mooi hotel aan de rand van Berlijn met een goede verbinding met het openbaar vervoer. De stad bezocht met de hop on hop off bus, en daardoor veel kunnen zien in een paar dagen. Een echte aanrader, wat je ook natuurlijk met het vliegtuig of de trein naartoe kan gaan. Ik heb veel gezien, dus als u uw reis bij mij boekt , heb ik de leuke weetjes.

MacedoniŽ, juni 2014

Wat een geweldige twee weken waren dit, veel te zien, wij verbleven in Ohrid, en hebben een week met de huurauto MacedoniŽ ontdekt. Van de fantastische natuur, de vele meren, vriendelijke mensen, heerlijk restaurantjes. En een nachtje in Skopje verblijven kan ik ook aanraden, of bij een wijngaard in het hotel blijven slapen, echt een aanrader is bij Popova Kula, een heerlijke keuken, super ligging van het restaurant, prachtige kamers en natuurlijk heerlijke wijnen bij je diner( of lunch). Sowieso de wijnen vond ik voortreffelijk in MacedoniŽ, wat een kwaliteit. Ik zou zeggen bezoek MacedoniŽ, boek uw mooie reis bij mij en ontvang leuke tips.

Finland, februari 2014

Wat een fantastische bestemming, sneeuwscooter, langlaufen, skieŽn, met de husky's op pad, zoveel te doen en te zien, je moet het eigenlijk een keerje meegemaakt hebben, ik vond het SUPER!! Zeker een aanrader als u de wintersport op een andere manier wilt beleven.

Marokko, november 2013

In november 2013 Marokko voor de tweede keer bezocht, dit keer naar Ouarzazate geweest, de filmstudios bezocht en een mooie rit door de woestijn gemaakt, s nachts geslapen fantastisch tussen de zandduinen, een mooie zonsondergang en opkomst mogen meemaken, echt een aanrader, deze combinatie, daarna nog een bezoekje aan Marrakech, wat altijd een beleving is.

Cyprus 2012 ( griekse deel) en 2013 ( Turkse deel)

Cyprus bestaat uit een Turks en Grieks deel. Het Turkse deel is nog wat minder toeristischer, maar qua natuur heel mooi vond ik. Leuk excursies te doen en een autohuur is zeker een aanrader. Het Griekse deel is ook heel mooi, leuek stranden, veel te zien. Zeker een ritje door de bergen is een aanrader, of rij eens helemaal naar het noorden met je huurauto. Meer advies nodig, laat het mij weten.

Canarische eilanden, zeker een aanrader ook in de wintermaanden

Lanzarote, het prachtige vulkanische eiland, super om er een auto te huren, de wegen zijn erg goed en je komt fantastische leuke dorpjes tegen. Gran Canaria, een eiland met een mooi duingebied en brede stranden. Leuke appartementjes en hotels, vele met zicht op de zee. Tenerife, met zijn lange boulevard leuk voor een wandeling na het eten als je in een van de gezellige restaurantjes gegeten hebt. Los Christianos met het mooie strand, en niet te vergeten het Loro Parque, waar een mooie show wordt gegeven met orka's . En wat dacht je van het eiland met de PinguÔns, waar je uren naar kunt kijken, zo mooi zijn ze.

Mijn wereldreis van 2005-2007

Een ervaring voor het leven,elke dag is er nog wel een moment dat je erbij stilstaat, zeker met dit mooie werk!!!. We begonnen met de Transsiberie Express, door MongoliŽ, China aangedaan, Thailand, India, Tibet, Nepal, MaleisiŽ, IndonesiŽ( Java en Bali), AustraliŽ, Nieuw-Zeeland, Ecuador, Peru, Bolivia, ArgentiniŽ, Chili, Panama, Costa Rica, Honduras, Guatamala, Belize en een maandje nog lekker uitgerust aan het strand van het levendige Cancun.

Europa, City trips

Er zijn veel mooie steden in Europa, mijn favoriet is Madrid,in Spanje, je voet je er meteen thuis, alles ligt op loopafstand, mooi museum het Prado, zeker de moeite waard ook als je geen museumliefhebber bent. en heerlijk op elke hoek van de straat een tapas barretje, wijntje er bij, ziet u uzelf al lekker zitten, ik vind het een fantastsiche stad..Ook Florence in ItaliŽ is zo'n stad die je zal verbazen, met zijn prachtige Duomo, en de beroemde brug met zijn sieraden, ga vroeg in de morgen dan ben je alleen op de brug, zeker de moeite waard om vroeg voor op te staan, een super gevoel als alle wolken verdwijnen en zo de stad ontwaakt, dat mag je niet missen.Andere mooie steden die ik bezocht heb zijn : Barcelona, Parijs, Londen, Praag, Rome, Florence, VenetiŽ, Pisa, Marrakesh, Malaga, Sevilla, Madrid, Cordoba, altijd heerlijk een stedentrip, het lijkt of 3 dagen een week duren, omdat er zoveel te zien is.

Gambia, maart 2012

Een indrukwekkend land met vriendelijke mensen,wel nog veel armoede in dit Gambia. Ik heb Kololi bezocht, mooie brede stranden, heerlijke restaurants. Een ideale bestemming voor de wintermaanden, december, januari, februari en maart, gegarandeerd warm.

TunesiŽ, 2012 en 2013

Ik heb in 2012 en 2013 het noorden en zuiden van TunesiŽ bezocht. Ik moet zeggen dat mij opgevallen is hoe mooi de stranden zijn, er zijn fantastische hotels en veel excursiemogelijkheden. De vluchttijd is erg kort 2.5 uur en er is veel zon het hele jaar. Al met al een heel leuk land met veel mogelijkheden, of u nu gaat om te relaxen, met en huurauto op pad wilt, er is voor ieder wat wils. Zeker ook een goede bestemming met kinderen, leuke hotels ,met glijbanen waar de kinderen zich goed kunnen vermaken.